Doorgroeimogelijkheden

Doorgroei Mogelijkheden

Artboard 1

Opleiding tot
Adviseur

Breik doelen

Bereik je
Doelen

Ontwikkeling

Persoonlijke
Ontwikkeling

KENNISMAKING

WELKOM

Heb je gesolliciteerd? Dan zullen we je altijd bellen voor een gesprek. Als er tijdens dat gesprek een klik is, nodigen we je graag uit voor een eerste persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor. Zo kun je zelf de energie en sfeer van “Zelfstandige Adviseurs” ervaren. Bij aankomst zul je vriendelijk worden ontvangen en krijg je een rondleiding door ons gebouw. Onder het genot van een heerlijke kop koffie zullen we je uitleggen wat de functie precies inhoudt en welke eigenschappen je naast saleservaring nodig hebt.

OPLEIDING

0-4 WEKEN

Je eerste paar weken zullen gevuld zijn met trainingen en informatie. Tijdens deze periode ontdek je dat verkopen meer inhoudt dan alleen een vlotte babbel. Zo zul je ook worden opgeleid in kennis over de diverse producten die wij aanbieden, zodat je klanten van A tot Z kunt informeren over hun wensen. Daarnaast ontvang je een unieke interactieve training die je leert hoe je elke klant kunt overtuigen van jouw product.

MINDSET

Een juiste mindset zorgt ervoor dat je echt kunt knallen als adviseur. Daarom zorgen wij ervoor dat jij tijdens je training ook leert over het hebben van een goede mindset. Daarnaast bespreken we ook het stellen van doelen. Uit ervaring weten wij dat de juiste gedachtegang enorm kan bijdragen aan je resultaten. Laat je daarom inspireren en doe er je voordeel mee. En heb je even wat extra inspiratie nodig? Onze beste adviseurs geven een wekelijkse inspiratiesessie die je gratis kunt bijwonen.

1 OP 1

TRAINING

Nu de basis is gelegd is het tijd om het maximale uit jezelf te halen. En dat doen we aan de hand van een unieke 1-op-1 training. Tijdens deze training zorgen wij ervoor dat jij de juiste aandacht krijgt en dat het perfect bij jou aansluit. Deze training wordt gegeven door één van onze beste adviseurs. Je zult zien dat je er na deze training helemaal klaar voor bent.